top of page

Personvern

& behandling av personlig informasjon

Når du bruker vår nettside og / eller er i kontakt med oss, ved å motta vårt nyhetsbrev eller er i kontakt med oss ved å benytte deg av våre tjenester behandler vi personlig informasjon om deg. Nedenfor finner du informasjon om personlig informasjon samlet, hvorfor vi gjør dette, og dine rettigheter knyttet til behandling av dine personlige data. Ansvarlig for behandling av personlig informasjon vi samler i Dataskolen er Alexander Ramberg, CEO i Dataskolen. 
 

Kontaktinformasjon til Alexander Ramberg er:
Alexander.ramberg@dataskolen.net
Telefon: 91522108
Dataskolen AS
Adresse: Løkkeveien 9B, 0253 Oslo
 

For eventuelle spørsmål du måtte ha om vår behandling av din personlige informasjon, vennligst kontakt oss på epost: post@dataskolen.net
 

Hvorfor samler vi personlig informasjon og hvilken informasjon samler vi inn?
 

Vi samler inn og bruker dine personlige opplysninger til forskjellige formål, avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende typer personlig informasjon for de formål som er oppgitt her:

 1. Sende ut m nyhetsbrev og gi informasjon om Dataskolen. Dette skjer på grunnlag av en avtale med deg eller aktivt samtykke.

 2. Besvare eventuelle henvendelser som kommer inn til oss: Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuell personlig informasjon som kan komme fra henvendelsen. Behandlingen av disse personopplysningene er basert på vurdert interesse. Behandling av disse personopplysningene er ofte nødvendig for å hjelpe deg med din henvendelse.

 3. Rekruttering for nye stillinger/ styreverv hos oss. CV, følgebrev, spørsmål, vitnemål og referanser. Behandlingen av personopplysninger er basert på ditt forutgående samtykke.

 4. Bruk av våre tjenester. 
   

Deling av personlig informasjon:
 

Vi overfører ikke dine personlige opplysninger til andre, med mindre det er et juridisk grunnlag for slik avsløring. Eksempler på et slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et juridisk grunnlag som instruerer oss til å avsløre informasjonen. Hubspot, Tripletex, Strex og Surfly bruker dataservere til å samle, lagre eller på annen måte behandle personlig informasjon på våre vegne. I disse tilfellene har vi inngått avtaler for å sikre informasjonssikkerhet på alle stadier av prosessen.

Vi bruker for øyeblikket følgende databaser:

 • Hubspot til å sende ut nyhetsbrev og oppbevare informasjon om våre kunder

 • Tripletex til å behandle økonomiske data

 • Strex til å prosessere betalinger 

 • Surfly til å yte opplærin og support

 • SMS-system for kommunikasjon med kunder
   

Oppbevaring:
 

Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for det formål som de personlige opplysningene opprinnelig ble samlet inn. Dette betyr for eksempel at personopplysningene vi behandler på grunnlag av ditt samtykke, blir slettet hvis du trekker tilbake samtykket ditt. Personlige data vi behandler for å oppfylle en avtale med deg, vil også bli slettet når avtalen er oppfylt og alle forpliktelser som følger av avtalen er oppfylt.


Dine rettigheter når vi behandler dine personlige opplysninger:
 

Du har rett til å få tilgang til, rette eller slette personlig informasjon vi har om deg. Du har også rett til å begrense bruken og motta en elektronisk kopi av personlig informasjon du har gitt oss. Du kan lese mer om dine rettigheter på Norsk databeskyttelsesside: www.datatilsynet.no

For å utøve dine rettigheter må du kontakte oss enten via e-post eller brev. Vi svarer på din forespørsel innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte din identitet eller gi ytterligere informasjon før vi tillater deg å utøve dine rettigheter hos oss. Vi gjør selvfølgelig dette for å sikre at vi bare gir tilgang til dine personlige opplysninger til deg.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til behandling av dine personlige opplysninger. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sende oss en e-post: post@dataskolen.net
 

Cookies (informasjonskapsler) på Dataskolen.net:

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt. 
 

Innsigelser:
 

Hvis du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer overens med det vi har beskrevet her, eller tror vi på en eller annen måte har overtrådt personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

Du kan finne mer informasjon om hvordan du kontakter Datatilsynet på deres hjemmeside: www.datatilsynet.no/eller https://www.datainspektionen.se/
 

Endringer:
 

Hvis det er en endring i tjenestene våre eller endringer i personvernreglene, kan det endre informasjonen du oppgir. Hvis vi har kontaktinformasjon, vil vi varsle deg om disse endringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid være tilgjengelig på vår nettside.

bottom of page